– VÅRE SOMMERTURER 2023

VÅRT SOMMERPROGRAM ER IKKE FERDIG SPIKRET ENDA, MEN HER KAN DU SE HVA SOM ER PLANLAGT PR DD. VI HAR ÅPNET FOR PÅMELDING PÅ KØYETURENE ALLEREDE NÅ. DE ØVRIGE TURENE ÅPNER FOR ORDINÆR PÅMELDING I MARS 2023.

HVIS DU ØNSKER Å BLI HOLDT OPPDATERT OM VÅRT SOMMERPROGRAM KAN DU MELDE DEG PÅ NYHETSBREV HER!

KØYE-TIL-KØYE-TUR, KROKSKOGEN 26-29. MAI, 2023

UTSIKT FRA DRAUMR VED PLASSEDAMMEN

Gjennom vårt samarbeid med AMOK Equipment kan vi som eneste turarrangør tilby konseptet KØYE-TIL-KØYE-TUR. Alle deltakerne bruker de fantastiske AMOK DRAUMR 5.0-hengekøyene. Har du ikke egen DRAUMR får du låne helt kostnadsfritt. Sommeren 2022 gjennomførte vi våre første hengekøyeturer, noe som ble en stor suksess! Så da kjører vi på med ny tur 2023!

Turen har start og mål på Kleivstua ved Sundvolden. Første dagen er det fokus på oppsett og bruk av køya. Leir har vi på Kongens utsikt! Dag to går vi til Plassedammen før vi tar siste natt med fantastisk utsikt fra Gyrihaugen. Siste etappe går tilbake til Kleivstua via det kjente juvet Mørkgonga.

DENNE TUREN HAR VI ÅPNET FOR PÅMELDING!

MER INFO OG PÅMELDING

KØYE-TIL-KØYE-LANGTUR, TOTENÅSSTIEN, 23-28. JULI 2023

UTSIKT FRA EN AV LEIRPLASSENE

Etter 2022s suksess med konseptet køye-til-køye-tur sammen med AMOK Equipment, kommer vi nå med nyskapningen KØYE-TIL-KØYE-LANGTUR! Vi skal i all hovedsak følge Totenåsstien fra Lygnasæter til Totenvika, turen blir drøye 70 km lang og går over seks dager. Dette er er en innholdsrik tur i variert terreng og på variert underlag.

Vi har prøvegått turen og kan si at dette blir en unik opplevelse!

DENNE TUREN HAR VI ÅPNET FOR PÅMELDING!

MER INFO OG PÅMELDING!

BREHEIMEN RUNDT, JULI 2023

VAKRE, VAKRE LUNDADALEN

Vår klassiker BREHEIMEN RUNDT kommer også nå på programmet. Denne seksdagersturen går i et område med null mobildekning og svært få andre mennesker ute på tur. Dette er en unik mulighet til å få oppleve vår tids største mangelvare: Stillhet.

Vi starter ved Høydalsseter, går via Nørdstedalsæter og Trulsbu før vi tilbringer de tre siste dagene i et av Norges vakreste dalfører: Lundadalen.

LES MER

JOTUNHEIMEN INTRO, JULI 2023

PÅ VEG NED STORUTLADAGEN

JOTUNHEIMEN. Et vell av muligheter. På denne turen får du prøve ut mye av det Jotunheimen kan by på: Med utgangspunkt fra Leirvassbu skal vi på topptur eller grottetur, bretur og gå hytte-til-hytte. En svært innholdsrik tur hvor du kan bo inne alle nettene eller ligge noen av nettene i telt . Flere av dagene spiser vi treretters middag, og turen mellom hyttene går vi med lett sekk.

LES MER

BØRGEFJELL PÅ LANGS, 31/7 – 6/8, 2023

UTSIKT MOT GAUKARVATNET OG KVIGTIND

DRØMMETUREN! For oss er dette selveste drømmeturen! Børgefjell er kanskje det området flest drømmer om, men ikke fullt så mange kommer seg til.

Nå får du muligheten til å bli med oss på en tur som vil sette spor i deg for alltid. Ingen går upåvirket ut fra Børgefjell, og man ønsker seg alltid tilbake. Vi starter ved kaia på Namsvatnet, og ender opp i Susendalen. Som på alle våre turer har vi lagt inn godt med tid, så det blir god tid til både fisking og små avstikkere fra ruta. Vi prøver også å få svingt oss en tur opp på Kvigtind, dronninga av Børgefjell.

LES MER